Ανακοινώσεις

Το νέο μας ιστολόγιο

Μεταβείτε στο νέο μας ιστολόγιο

Αργυρό μετάλλιο στα 3.000 m

Συγχαρητήρια στη μαθήτρια Χριστίνα Θεοδοσίου της Α΄ Τάξης Λυκείου που τερμάτισε στη δεύτερη θέση στα 3.000 m σε σχολικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο νομό μας. Από τα αγόρια συμμετείχε και ο Ιωάννης Καλαπόδης της Α΄ Τάξης Λυκείου, ο οποίος τερμάτισε στα 4.000 m.

 

Η γιορτή του Πολυτεχνείου

Πρωτότυπη και ιδιαίτερη!!! Η γιορτή της 17 Νοέμβρη στο Λύκειο Βραχατίου τράβηξε το ενδιαφέρον όλων μας. Έκλεισε με ένα θερμό χειροκρότημα!!! Συγχαρητήρια στους καθηγητές που επιμελήθηκαν τη γιορτή, Κανελλάκη Τίτο, Ιωάννα Μπέσκου και Λαμπρινού Σοφία και στους μαθητές που συμμετείχαν!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μπουζιάνη Ηλία για την τεχνική υποστήριξη της γιορτής και στον κ. Βασιλείου για το δανεισμό των τραπεζιών που χρησιμοποιήθηκαν στη θεατρική παράσταση της γιορτής!!!

 

Ενημέρωση για Πανελλαδικές

Ενημέρωση μαθητών της τελευταίας τάξης ΓΕΛ σχολικού έτους 2016-2017 και των αποφοίτων - υποψήφιων για τις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ 2017 σχετικά με τα εξεταζόμενα μαθήματα σε πανελλαδικό επίπεδο. Για περισσότερα πατήστε "Εξετάσεις".

 

Αξιολόγηση Προσφορών

Κατόπιν της αριθ. 590/7-11-2016 "Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την οργάνωση πενθήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ΄ Λυκείου στα Χανιά της Κρήτης", υποβλήθηκαν πέντε (5) προσφορές.

Πατήστε εδώ για να δείτε το πρακτικό αξιολόγησης των προσφορών.

 

 

Δημοσκόπηση

Η γνώμη σας για τον ιστότοπο

Σύνολο επισκέψεων

Σύνολο επισκέψεων

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 4 επισκέπτες και κανένα μέλος

Πρόσφατα μέλη